Lag snitter hvis du vil ha enkel mat i selskaper, men som samtidig ser pen ut og smaker godt :-)
Røkt laks og eggerøre:
Pisk sammen 5 egg. Tilsett 2 ss vann og 2 ss fløte. Ha i 2 ss gressløk og smak til med salt og pepper.
Stek eggerøren raskt på høy varme og avkjøl den.
Skjær røkt laks i tynne skiver og rull dem sammen til små roser.
Stek eggerøren raskt på høy varme og avkjøl den.
Skjær røkt laks i tynne skiver og rull dem sammen til små roser.
Reker:
Legg på en raus mengde reker på hver av snittene, pynt med tynne sitronskiver som du skjærer et hakk i og vrir til hver side.
Legg på en raus mengde reker på hver av snittene, pynt med tynne sitronskiver som du skjærer et hakk i og vrir til hver side.
Ost og skinke:
Rull sammen en osteskive og brett en skinkeskive dobbelt.
Fest med en tannstikker og tre på en skive agurk.
Rull sammen en osteskive og brett en skinkeskive dobbelt.
Fest med en tannstikker og tre på en skive agurk.
Minikarbonader og cherrytomat:
600 g kjøttdeig eller karbonadedeig blandes godt sammen med 1,5 dl vann og smakes til med salt og pepper. Form til små karbonander som du først bruner i panna på sterk varme og ettersteker på svak varme. Legg to karbonader på hver snitt og strø over finhakka rødløk. Del cherrytomater i to og tre dem på tannstikkere som du stikker ned i den ene karbonaden.
600 g kjøttdeig eller karbonadedeig blandes godt sammen med 1,5 dl vann og smakes til med salt og pepper. Form til små karbonander som du først bruner i panna på sterk varme og ettersteker på svak varme. Legg to karbonader på hver snitt og strø over finhakka rødløk. Del cherrytomater i to og tre dem på tannstikkere som du stikker ned i den ene karbonaden.
Nytes i godt selskap :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar