Til 4 personer, 1 ildfast form, trenger du:
400 g kjøttdeig
3 dl makaroni
400 g kjøttdeig
3 dl makaroni
2 gulrøtter
3 tomater
1 løk
2 ts oregano
salt og pepper
100 g hvitost, revet eller i skiver
Sett stekeovnen på 200 grader.
Kok makaronien etter anvisningen på pakken.
Stek kjøttdeigen raskt på høy varme til den er godt brunet. Tilsett tomater, gulrøtter og løk i terninger og rør godt. Smak til med krydderne og la det surre på middels sterk varme i noen minutter.
3 tomater
1 løk
2 ts oregano
salt og pepper
100 g hvitost, revet eller i skiver
Sett stekeovnen på 200 grader.
Kok makaronien etter anvisningen på pakken.
Stek kjøttdeigen raskt på høy varme til den er godt brunet. Tilsett tomater, gulrøtter og løk i terninger og rør godt. Smak til med krydderne og la det surre på middels sterk varme i noen minutter.
Bland sammen kjøttdeigblandingen og makaroniene i en ildfast form og ha over osten.
Sett formen inn i ovnen og la den stå i ca 15 minutter til osten er gyllen.
Serveres umiddelbart, gjerne med litt salat til :-)
Dette ser nydelig ut:)
SvarSlettDet forholdet mellom makaroni og kjøttdeig virker veldig bra!
SvarSlettPrøver matprat.no sin oppskrift nå, de vil bruke 8 dl makaroni med 400 gram kjøttdeig!!!!! Herregud, kunne bare bruke halvparten, og selv da har jeg nok alt for mye makaroni!:(
Skulle kikket på din oppskrift først!:)
Jeg vet! Det var matprat sin oppskrift jeg gikk ut i fra da jeg lagde denne, men jeg fant også ut at det ble altfor mye makaroni i dems oppskrift! :)Kan umulig bli noe godt med så mye..
SvarSletthttp://camillatollisen.blogg.no/1320058999_kjttdeig_og_makaronif.html
SvarSlettMorsomt, eller hva?