Til to personer trenger du:
300 g storfekjøtt
1 stor løk
1 rød paprika
1 stor sjampinjong
2 ss tomatpuré
2 kjøttbuljongterninger
7 dl vann
litt maizenajevning
salt og pepper
2 dl ris
Sett på risen til koking etter anvisningen på pakken.
Skjær kjøttet i terninger og krydre med litt pepper.
Bun det raskt i panna på sterk varme og sett det til side.
1 stor løk
1 rød paprika
1 stor sjampinjong
2 ss tomatpuré
2 kjøttbuljongterninger
7 dl vann
litt maizenajevning
salt og pepper
2 dl ris
Sett på risen til koking etter anvisningen på pakken.
Skjær kjøttet i terninger og krydre med litt pepper.
Bun det raskt i panna på sterk varme og sett det til side.
Kutt opp sjaminjong og løk i tynne båter og paprika i biter.
Stek grønnsakene raskt i panna og hell dem over i en gryte.
Ha også kjøttet i gryta og tilsett tomatpuré, buljongterningene og vann. Rør godt og la det koke opp. Smak til med salt og pepper, jevn med maizena om det er nødvendig.
Serveres med nykokt ris :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar