Enkelt og godt, alt i ett : )
Til 4 porsjoner trenger du:
400 g kjøttdeig
4 poteter
3 gulrøtter
1 løk
5 tomater
2 ss tomatpuré
6 dl vann
1 terning kjøttbuljong
2 ts oregano
salt og pepper
Kutt alle grønnsakene opp i terninger.
Brun kjøttdeigen i en veldig varm kjele, helst jerngryte. Tilsett alle grønnsakene og sviss det i noen minutter. Tilsett tomatpuré, buljongterningen og vann, la det koke opp og smak til med salt, pepper og oregano.
Legg på et lokk, skru ned varmen og la det småkoke i ca 15 minutter til potetene og gulrøttene er møre. Dersom du vil ha en litt tykkere gryte tar du av lokket de siste fem minuttene.
Brun kjøttdeigen i en veldig varm kjele, helst jerngryte. Tilsett alle grønnsakene og sviss det i noen minutter. Tilsett tomatpuré, buljongterningen og vann, la det koke opp og smak til med salt, pepper og oregano.
Legg på et lokk, skru ned varmen og la det småkoke i ca 15 minutter til potetene og gulrøttene er møre. Dersom du vil ha en litt tykkere gryte tar du av lokket de siste fem minuttene.
Server gryta med godt brød til - vel bekomme !
Åhh, dette ser ut som en god gryte, den skal jeg prøve ut til helga, når man samboer kommer hjem:)
SvarSlettklem fra siv anita, swimzy