søndag 21. november 2010

Baconsurret kyllingfilet med poteter i tomatsaus




En god søndagsmiddag som det ikke tar så alt for lang tid å lage
Til to personer finner du frem:

2 kyllingfileter
6 baconskiver
litt grovmalt pepper

2 store poteter

Tomatsausen:
1 boks hakkede tomater
1 ss tomatpuré
1 liten løk, hakket
1 lite fedd hvitløk, revet
salt og pepper
1/3 ts tørka chiliflak
1 ts sukker
Jeg hadde også 1 tomat og 6-8 cherrytomater som jeg kuttet opp og hadde oppi, men det er ikke nødvendig.


Begynn med å sette stekeovnen på 200 grader.


Skrell og skjær potetene i 1/2 cm tykke skiver. Kok opp litt vann i en kjele og kok potetskivene møre.

Ha alle ingredienesen til tomatsausen i en kjele, untatt krydderne.
La det koke opp på svak varme, smak til med krydderen og la det stå å putre under lokk.



Imens krydrer du kyllingfiletene godt med pepper og surrer baconskiver rundt dem, fest med en tannstikker om det er nødvendig.



Varm opp en stekepanne og brun kyllingfileten i en tørr panne på alle sidene.




Legg kyllingfiletene over i en ildfast form og sett de inn i stekeovnen i ca 10 minutter til de er gjennomstekte.

Hell vannet av potetskivene og vend de forsiktig inn i tomatsausen.



Vel bekomme :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar