En god søndagsmiddag som det ikke tar så alt for lang tid å lage
Til to personer finner du frem:
2 kyllingfileter
6 baconskiver
litt grovmalt pepper
2 store poteter
Tomatsausen:
1 boks hakkede tomater
1 ss tomatpuré
1 liten løk, hakket
1 lite fedd hvitløk, revet
salt og pepper
1/3 ts tørka chiliflak
1 ts sukker
Jeg hadde også 1 tomat og 6-8 cherrytomater som jeg kuttet opp og hadde oppi, men det er ikke nødvendig.
Begynn med å sette stekeovnen på 200 grader.
Skrell og skjær potetene i 1/2 cm tykke skiver. Kok opp litt vann i en kjele og kok potetskivene møre.
Ha alle ingredienesen til tomatsausen i en kjele, untatt krydderne.
La det koke opp på svak varme, smak til med krydderen og la det stå å putre under lokk.
Imens krydrer du kyllingfiletene godt med pepper og surrer baconskiver rundt dem, fest med en tannstikker om det er nødvendig.
Varm opp en stekepanne og brun kyllingfileten i en tørr panne på alle sidene.
Legg kyllingfiletene over i en ildfast form og sett de inn i stekeovnen i ca 10 minutter til de er gjennomstekte.
Hell vannet av potetskivene og vend de forsiktig inn i tomatsausen.
Vel bekomme :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar