torsdag 11. november 2010

Kremet biff med tagliatelle

En superenkel pastarett jeg komoponerte til middag i dag, ferdig på 15 minutter.



Til to porsjoner trenger du:
300 g biffkjøtt
1 rød paprika
1 løk
1,5 dl fløte
salt og pepper

360 g tagliatelle eller annen pasta


Sett på vann til koking og kok tagliatelle etter anvining på pakken.

Skjær opp kjøttet i passe store strimler og brun det raskt i panna.



Del opp paprika og løk i strimler og ha det oppi panna sammen med kjøttet.



Stek alt sammen raskt til det begynner å bli mykt.



Hell over fløten og la det hele koke opp. Krydre godt med salt og pepper og la fløten koke inn på sterk varme til den blir til en tykk saus, dette tar ca fem minutter.



Server med nykokt tagliatelle :-)

2 kommentarer:

  1. Åhh høres skikkelig digg ut, kanskje dette blir middagen min i helga:)

    SvarSlett