mandag 10. januar 2011

Kyllingkebab med salat og pita



Jeg hadde besøk av en utrolig god venninne før idag. Vi lagde middag sammen, og her er resultatet:

Til to personer finner du frem:

400 g kyllingkjøttdeig
1 ts finhakket chili
1 ts finrevet ingefær
1 ts finrevet limeskall
2 ss finhakket frisk koriander
1 toppet ts kebabkrydder
litt salt

4 små trespyd, lagt i bløt

2 pita -eller nanbrød

ruccola
limebåter
cherrytomater
agurk
rømme


Bland alt til kebabspydene godt sammen.
Del deigen inn i fire like store deler. Fukt hendene dine med litt vann og form blandingen til pølser. Tre et trespyd igjennom hver av dem og brun dem godt på alle sidene i en stekepanne. Etterstek på svak varme (eventuelt kan de etterstekes i ovn).

Varm pitabrødene i ovn eller i brødrister og server dem til kebabspydene sammen med en frisk salat, limebåter og rømme - vel bekomme :-)


3 kommentarer:

  1. Må presisere at det riktignok var Kristin som sto for middagen her, men jeg deltok i selve spisingen! Jeg fikk servert BÅDE den utrolige sjokoladekaka OG denne fantastiske middageN! DU ER FLINK!!! :D <3

    SvarSlett
  2. Hei!
    Så fin blogg du har, og så GØY at du er kokkelærling! Jeg gleder meg til å følge deg videre!
    klem fra Therese

    SvarSlett
  3. Hei hei!
    Tusen takk for det. Jeg er fast leser av bloggen din, kjempefin den også :)

    - Kristin

    SvarSlett