Til 4 porsjoner trenger du:
300 g mager kjøttdeig eller karbonadedeig
80 g røkt bacon i terninger
1 stor kepaløk
1 fedd hvitløk
1 stor gulrot
2 stilker stangselleri
1 boks hakkede tomater
1 ss tomatpué
1/2 ss sukker
1/2 ss sukker
2 dl kjøttbuljong
2 laurbærblader
salt og pepper
spaghetti til fire porsjoner
Brun kjøttdeigen sammen med bacon i en panne. Tilsett løk og hvitløk og la det surre til det blir blankt. Kutt opp gulrot og stangselleri i små terninger og ha i pannen. Rør alt godt sammen og la det steke i noen minutter. Hell over buljong og boksen med hakkede tomater og rør inn tomatpuré og sukker. Tilsett laurbærbladene, skru ned varmen og sett på lokk. La sausen stå å småputre i 40 minutter, rør om av og til.
Når det er ferdig tar du ut laurbærbladene og smaker til med salt og pepper.
Kok pasta etter anvisningen på pakken og server med rikelig med Bolognese saus på toppen.
Bon appetit :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar