søndag 31. oktober 2010

Tacofylt paprika

Det er alltid gøy å prøve noe nytt, og dette kommer jeg garantert til å lage flere ganger !


Til to personer finner du frem:
1 veldig stor paprika
300 g kjøttdeig
1 løk
1 pose tacokrydder
1,5 dl vann
litt revet ost

ruccola
cherrytomater
mais
nachochips
rømme
salsa

eventulet annet tilbehør


Sett stekeovnen på 190 grader.
Del paprikaen i to og ta ut kjernen og alle frøene.
Stek kjøttdeigen sammen med finhakka løk. Tilsett posen med tacokrydder og vann, rør godt, la det koke i ca 5 minutter.
Fyll begge paprikahalvdelene med kjøttdeigblandingen.


Legg dem over i ei ildfast form og strø over revet ost.
Stekes i 15 minutter til osten har smeltet og blitt lett gylden.


Server de fylte paprikaene med nachochips, salat, rømme og salsa til.

Veldig mektig, men utrolig godt :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar