Pølser og potetmos er god og lettvinn mat. Her har jeg gjort litt mer ut av retten så den tar litt lengre tid, men det var verdt det :-)
Til 2 personer trenger du:
4 kyllingpølser
4 tynne skiver bacon
12 skiver ost
1/4 paprika i tynne strimler
1 liten løk, finhakka
Potetmos:
5 middels store poteter, skrelte og kutta i terninger
1 løk, i biter
1 fedd hvitløk, hakket
1,5 dl fløte
2 ss smør
Til 2 personer trenger du:
4 kyllingpølser
4 tynne skiver bacon
12 skiver ost
1/4 paprika i tynne strimler
1 liten løk, finhakka
Potetmos:
5 middels store poteter, skrelte og kutta i terninger
1 løk, i biter
1 fedd hvitløk, hakket
1,5 dl fløte
2 ss smør
salt og pepper
Sett stekeovnen på 200 grader, over/undervarme.
Start med å sette på vann til potetene og kok dem møre sammen med løk og hvitløk.
Sil av vannet og mos det med en gaffel el. sammen med fløte og smør. Smak til med salt og pepper.
Sett stekeovnen på 200 grader, over/undervarme.
Start med å sette på vann til potetene og kok dem møre sammen med løk og hvitløk.
Sil av vannet og mos det med en gaffel el. sammen med fløte og smør. Smak til med salt og pepper.
Skjæret dypt kutt i pølsene på langs, nesten helt igjennom. Fyll dem med løk, paprika og osteskiver som er rullet sammen. Surr en skive bacon rundt hver pølse.
Sett dem i stekeovnen og la de stå i ca 20 minutter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar