Omelett er lett og lage, og hvis du i tillegg lager den i en ildfast form er det bare å sette den i ovnen og den lager seg selv :-)
Til å fylle en form på 20 x 15 cm trenger du:
Til å fylle en form på 20 x 15 cm trenger du:
(holder til 3-4 persjoner)
3 kokte poteter
1/3 purre
1 rød paprika
300 g middagspølser eller annet kjøtt
2 tomater
6 egg
6 ss fløte
1 dl vann
salt og pepper
2 ss gressløk
1/3 purre
1 rød paprika
300 g middagspølser eller annet kjøtt
2 tomater
6 egg
6 ss fløte
1 dl vann
salt og pepper
2 ss gressløk
Gjør slik:Sett stekeovnen på over/undervarme og 200 grader.
Del opp alle grønnsakene og pølsene i biter og bland det sammen i en ildfast form.
Del opp alle grønnsakene og pølsene i biter og bland det sammen i en ildfast form.
Pisk sammen eggene, fløte, vann, salt, pepper og gressløk - hell det over i formen og bland alt godt sammen. Skjær tomatene i skiver og legg over.
Dekk formen med aluminiumsfolie og sett den midt i ovnen.
Stek i 2o minutter først, ta av folien og stek i 5 minutter til.
Stek i 2o minutter først, ta av folien og stek i 5 minutter til.
Servér med brød og smør, eller en salat til :-)
Ser godt ut. Takk.
SvarSlettFra
Jessica :)