Dette må være det beste jeg kan få !
Til to personer trenger du:
2 laksefiléter - 400 g
1 sitron
1 løk
sitronpepper
pepper
3 ts smør
2 ark aluminiumsfolie på ca 20 x 20 cm
poteter eller ris til to personer
ev. andre grønnsaker
Til to personer trenger du:
2 laksefiléter - 400 g
1 sitron
1 løk
sitronpepper
pepper
3 ts smør
2 ark aluminiumsfolie på ca 20 x 20 cm
poteter eller ris til to personer
ev. andre grønnsaker
Sett på stekeovnen på 180 grader.
Skjær sitron i tykke skiver og løk i skiver.
Legg et porsjonsstykke laks på hvert ark med uluminiumsfolie og krydre dem godt med sitronpepper og vanlig nykvernet pepper.
Skvis over litt sitronsaft før du legger et par sitronskiver oppå hver laksebit.
Legg et porsjonsstykke laks på hvert ark med uluminiumsfolie og krydre dem godt med sitronpepper og vanlig nykvernet pepper.
Skvis over litt sitronsaft før du legger et par sitronskiver oppå hver laksebit.
Fordel løken over de to fiskebitene og legg til slutt på litt smør på hver av dem.
Brett opp aluminiumsfolien på alle sidene og fest den løst sammen på toppen.
Ikke la det bli helt tett slik at noe av dampen kan komme ut.
Ikke la det bli helt tett slik at noe av dampen kan komme ut.
Legg foliepakkene over i en ildfast form eller lignende og la de stå i ovnen i ca 15 minutter. Når fisken såvidt flaker seg opp er den perfekt.
Server med kokte poteter eller ris i tillegg til de grønnsakene du liker :)
Server med kokte poteter eller ris i tillegg til de grønnsakene du liker :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar