lørdag 9. oktober 2010

Kalkunbiff med pasta og wokgrønnsaker

Til to personer trenger du:

2 filétbiter av kalkun á 300 g
200 g penne pasta
1 stor gulrot
1/4 squash
1 liten løk
1/2 rød paprika
salt og pepper eller ev. annet krydder

Slik gjør du :
Sett på vann og kok pastaen etter anvisningen på pakken.
Del opp alle grønnsaken, jeg delte squash i halvmåner, løken og paprikaen i 2 x 2cm biter og gulroten i skiver. Varm opp litt olje i en panne/wok og stek grønnsakene raskt.

Hell av vannet på pastaen og ha den over grønnsaken. Rør det godt sammen og holdt det varmt på svak varme, imens krydrer du kalkunbiffene og steker dem i en annen panne. Stek dem godt på hver side til de er gyldne - etterstek på svak varme til de er gjennomstekt.

Sunt og godt :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar