Denne retten har jeg hentet fra matprat.no, men endret på den til noen andre ingredienser etter hva jeg hadde liggende i kjøleskapet.
Til to persjoner finner du fram:
300 g biff av okse - ytrefilet, entrecôte el.
300 g biff av okse - ytrefilet, entrecôte el.
1 boks (4 dl) kokosmelk
1 toppet ts rød currypaste (sterkt)
6-8 store dusker brokkoli
1 rød paprika
1 stor gulrot
1 løk
2 dl middagsris
vann
1/2 ts salt
1 toppet ts rød currypaste (sterkt)
6-8 store dusker brokkoli
1 rød paprika
1 stor gulrot
1 løk
2 dl middagsris
vann
1/2 ts salt
Begynn med å sette på risen til koking, gjør det etter anviningen på pakken.
Del biffkjøttet i litt stor biter og brun dem raskt i en varm panne og sett dem til side.
Del biffkjøttet i litt stor biter og brun dem raskt i en varm panne og sett dem til side.
Vask og kutt opp grønnsakene - jeg delte paprika og gulrot i lange strimler, brokkolien i mindre buketter og løken i tynne båter.
Wok grønnsakene rsakt i pannen før du heller over kokosmelken og tilsetter currypasten
Bland alt godt sammen.
Bland alt godt sammen.
La det koke opp, skru ned varmen og legg biffbitene over.
La det stå å trekke i et par minutter.
La det stå å trekke i et par minutter.
Serveres med nykokt ris :-)
Denne ser helt hinsides god ut!! tror kanskje jeg må prøve den til helgen :)
SvarSlett