tirsdag 12. oktober 2010

Red curry beef

Denne retten har jeg hentet fra matprat.no, men endret på den til noen andre ingredienser etter hva jeg hadde liggende i kjøleskapet.

Til to persjoner finner du fram:

300 g biff av okse - ytrefilet, entrecôte el.

1 boks (4 dl) kokosmelk
1 toppet ts rød currypaste (sterkt)
6-8 store dusker brokkoli
1 rød paprika
1 stor gulrot
1 løk

2 dl middagsris
vann
1/2 ts salt


Begynn med å sette på risen til koking, gjør det etter anviningen på pakken.
Del biffkjøttet i litt stor biter og brun dem raskt i en varm panne og sett dem til side.


Vask og kutt opp grønnsakene - jeg delte paprika og gulrot i lange strimler, brokkolien i mindre buketter og løken i tynne båter.


Wok grønnsakene rsakt i pannen før du heller over kokosmelken og tilsetter currypasten
Bland alt godt sammen.


La det koke opp, skru ned varmen og legg biffbitene over.
La det stå å trekke i et par minutter.


Serveres med nykokt ris :-)


1 kommentar:

  1. Denne ser helt hinsides god ut!! tror kanskje jeg må prøve den til helgen :)

    SvarSlett