onsdag 28. september 2011

Spaghetti med kremet kalkun

Til denne retten har jeg brukt kalkunfilét, men du kan helt fint bruke kyllingfilét i stedet. En rask, enkel og veldig rimelig rett mot slutten av måneden.

Til to personer brukte jeg:
smør til steking
200 g kalkunfilét
1/2 rød chili i ringer
1 fedd hvitløk, revet
2 dl fløte
0,5 dl melk
salt og pepper
fihakket persille
revet parmesan

spaghetti til to


Kok spaghetti etter anvisningen på pakken. Hell av kokevannet og vend inn litt olje eller smør slik at den ikke kleber.

Mens spaghettien koker kutter du opp kalkun i små terninger, chili i ringer og river hvitløk. Varm opp en stekepanne med litt smør og brun kalkunbitene med chili og hvitløk på høy varme. Hell over fløte, senk varmen og la det koke i ca fem minutter til du har en tykk saus. Hell på melk, kok opp igjen til ønsket konsistens. Deretter smaker du til med salt og pepper og vender inn persille.

Server spaghetti med kremet kalkunsaus og dryss over masse parmesan til slutt - vel bekomme!

3 kommentarer:

  1. Hei:)Jeg brukte stiftemaskin:)Veldig enkelt

    SvarSlett
  2. Snublet over bloggen din for første gang i dag. Her var det utrolig mange flotte og spennende oppskrifter. Gode forklaringer også. Strålende arbeid Kristin!

    SvarSlett
  3. Utrolig hyggelig, takk skal du ha!
    - Kristin

    SvarSlett