Vi spiser mye sandwicher og wraps til både frokost, lunsj og middag om dagen. Det er så raskt og lettvinn mat når man må på jobb eller heller vil sitte ute i sola.
Til to personer brukte vi:
2 doble tebriks eller 4 skiver godt brød
smør
4 blader finsnittet hjertesalat
4 skiver kalkunpålegg, røkt eller naturell
1 nektarin
4 skiver av blåmuggost
Tomatpesto:
60 g soltørkede tomater + ca 1 dl av oljen den ligger i
1 ss revet parmesan
1 ss ristede pinjekjerner
1 lite fedd hvitløk
noen basilikumblader
Smør på tebriksene/skivene og legg over salat. Legg på to skiver med kalkunpålegg på hver, to skiver blåmuggost og noen tynne skiver med nektarin.
Ha alle de tørre ingrediensene til tomatpestoen i en foodprocessor og kjør det sammen til en jevn blanding mens du sper med olje. Ha en skje med tomatpesto på toppen av sandwichen og nyt :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar