Til to personer trenger du:
2 kyllingfileter
salt og pepper
2 ss BBQ-saus
Tomatsalat:
10 cherrytomater
1 sjalottløk
1 ss finhakket persille
2 ts olivenolje
limesaft
salt og pepper
Avocadosalsa:
1 spisemoden avocado
1/4 rød chili
1 lite fedd hvitløk
1 ts créme fraîche
salt og pepper
limesaft
Krydre kyllingfiletene godt med salt og pepper og brun dem godt på begge sider i litt smør i panna. Legg filetene over i en ildfast form og pensle dem med BBQ-saus. Stek dem på 180 grader i 10-15 minutter til de er akkurat gjennomstekt. Ta dem ut og la de hvile på benken mens du lager tilbehøret.
Skjær et snitt vannrett rundt avocadoen og vri den rundt for å dele i to. Hakk knien ned i steinen og dra den ut. Bruk en spiseskje til å ta ut avocadokjøttet og del det opp i biter. Ha det over i en kopp sammen med crème fraîche, finhakket chili og revet hvitløk. Kjør alt godt sammen med en stavmikser og smak til med salt, pepper og limesaft.
Vask godt av cherrytomatene og del dem i to eller fire. Ha dem over i en bolle sammen med finhakket sjalottløk, persille og olivenolje. Smak til med salt, pepper og limesaft og bland alt godt sammen.
Skjær kyllingfiletene opp i skiver og server sammen med tomatsalat og avocadosalsa.
Tomatsalaten er også kjempegod til fisk, da kan du bytte ut persille med dill og gressløk :-)
Tomatsalaten er også kjempegod til fisk, da kan du bytte ut persille med dill og gressløk :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar