Vi kom hjem etter to herlige uker på Kreta på søndag, men etter alt som har skjedd føltes det naurlig med en enda lenger bloggpause. Men nå er jeg tilbake for fullt, og jeg har masse godt å vise dere.
Starter med en ny og forbedret utgave av Pasta Carbonara, som jeg også har lagt ut tidligere.
Til to porsjoner trenger du:
100 g bacon i terninger
1/4 finhakket kepaløk
1/2 fedd revet hvitløk
2 eggeplommer
1 dl fløte
salt og pepper
finhakket persille
20-30 g revet parmesan
150 g spaghetti eller annen pasta
Kok opp rikelig med vann i en kjele og salt det godt. Legg i pastaen når vannet koker og kok den 'al dente'.
Sil av pastaen og ha den tilbake i kjelen
Stek baconterningene sammen med løk og hvitløk i en panne uten fett, til baconet er sprøtt og løken er blank.
Pisk sammen eggeplommer, fløte, salt, pepper og persille i en liten bolle. Hell blandingen over pastaen og vend alt godt sammen. Strø over ca 20 g finrevet parmesan. og bland godt.
Anrett pastaen på to tallerkener og dryss over litt ekstra parmesan, strø over bacon til slutt og gjerne litt ekstra persille :-)
Starter med en ny og forbedret utgave av Pasta Carbonara, som jeg også har lagt ut tidligere.
Til to porsjoner trenger du:
100 g bacon i terninger
1/4 finhakket kepaløk
1/2 fedd revet hvitløk
2 eggeplommer
1 dl fløte
salt og pepper
finhakket persille
20-30 g revet parmesan
150 g spaghetti eller annen pasta
Kok opp rikelig med vann i en kjele og salt det godt. Legg i pastaen når vannet koker og kok den 'al dente'.
Sil av pastaen og ha den tilbake i kjelen
Stek baconterningene sammen med løk og hvitløk i en panne uten fett, til baconet er sprøtt og løken er blank.
Pisk sammen eggeplommer, fløte, salt, pepper og persille i en liten bolle. Hell blandingen over pastaen og vend alt godt sammen. Strø over ca 20 g finrevet parmesan. og bland godt.
Anrett pastaen på to tallerkener og dryss over litt ekstra parmesan, strø over bacon til slutt og gjerne litt ekstra persille :-)
Fy sørn du er rå på mat! Jeg har lagt deg til på bloglovin fordi det var så mange fristelser her=) Liker at du varierer så mye. Fra lett, lekent og enkelt til ting for den som vil prøve seg på noe nytt og spennende=) Masse inspirasjon!
SvarSlettTusen takk for veldig hyggelig kommentar!
SvarSlettDu er hjertelig velkommen til å følge meg videre :-)
Mvh Kristin
Hmmm, denne høres enkel og god ut :-)
SvarSlettJeg kan ikke se at du er medlem på matbloggsentralen (http://matbloggsentralen.blogspot.com)?
Meld deg inn nå - slik at du også er med der de forsøker å samle matblogger! Dette er en kjempefin blogg, med masse gode oppskrifter som fortjener flere lesere!
Snorkfrøkna
Jo, jeg har vært medlem helt siden den bloggen ble startet! :)
SvarSlettHei :)
SvarSlettDu er kjempe god jo !
Har prøvd mange av oppskriftene dine ..
Sjekk matbloggen min :-D
Gøy at folk prøver ut oppskriftene mine, håper det blir vellykket! :-)
SvarSlettSjekker bloggen din nå :)
Så bra! Jeg så deg på lista nå - må ha blingset i går da jeg ikke så deg... Ha en fortsatt fin sommer - og fortsett med å legge ut så mange gode oppskrifter
SvarSlettPS det eneste jeg savner hos deg, er en sånn "utskriftsvennlig" knapp, som f.eks. kjøkkentjeneste eller Trines matblogg har... skal visst være enkelt å legge til? Blir så mye greiere å følge oppskriften med et ark enn med en pc ved siden av meg på benken...
God sommer til deg også :-)
SvarSlettSkal få ordnet med utskriftsknapp, savner det selv. Men uansett hvor enkelt det er å legge inn må jeg nok ha litt hjelp :-)
Slik får du utskriftsknapp, det er helt genialt! :) Gå til denne adressen: http://www.printfriendly.com/
SvarSlettTrykk på "get your button" og følg instruksjonene videre. Lykke til!
Tusen hjertelig! Da er den på plass :-)
SvarSlett