fredag 8. april 2011

Thai red curry med laks

Man blir aldri lei asiatisk mat!

Til to personer trenger du:

olje til steking
1-2 ts rød currypaste - avhengig av hvilket merke du bruker
1 kepaløk
1/2 rød paprika
3 dl kokosmelk
250 g laksefilet, skinn og beinfri

2 dl ukokt ris


Kok risen etter anvisningen på pakken.
Varm opp olje i en kjele og fres currypaste raskt i noen sekunder til den løser seg opp. Tilsett løk i tynne båter og parika og strimler som du freser i et par minutter. Hell over kokosmelk og la det koke opp. Smak eventuelt til med mer currypaste, men vit at den bli sterkere jo lengre den koker. Styrken på currypaste kan variere veldig etter hvilket merke du kjøper.
Skjær laksen i terninger og legg over i kjelen, sett pålokk og la det trekke i to minutter. Rør om.


Server med nykokt ris :)


Kristins Middagstips har kommet med på listen over norske matblogger på klikk.no, ta en titt HER

1 kommentar:

  1. Vi lagde denne retten i dag. Enkel og god. Neste gang våger vi oss på enda litt mer currypasta.

    SvarSlett