En sunnere variant av vanlig taco med kjøttdeig, prøv du óg!
Til to personer, fyll til to lefser, behøver du:
250 g laksefilet, skinn og benfri
4 ss tacokrydder
2 dl vann
4 tacolefser
1/2 pakke ruccola
1 liten løk
1/2 rød paprika
1/4 agurk
1 liten boks maiskorn
rømme og salsa
Kutt laksen opp i små terninger på 1x1cm. Bland sammen tacokrydder og vann i en stekepanne, la det koke opp og legg i laksen. Sett på lokk og la det dampe i 1-2 minutter.
Varm opp tacolefsene og kutt opp de grønnsakene du vil ha.
Til to personer, fyll til to lefser, behøver du:
250 g laksefilet, skinn og benfri
4 ss tacokrydder
2 dl vann
4 tacolefser
1/2 pakke ruccola
1 liten løk
1/2 rød paprika
1/4 agurk
1 liten boks maiskorn
rømme og salsa
Kutt laksen opp i små terninger på 1x1cm. Bland sammen tacokrydder og vann i en stekepanne, la det koke opp og legg i laksen. Sett på lokk og la det dampe i 1-2 minutter.
Varm opp tacolefsene og kutt opp de grønnsakene du vil ha.
Anrett grønnsakene på lefsene, strø over biter av laks og ringle over rømme og salsa om du vil.
Spises umiddelbart :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar