Til en form på 20 x 20 cm trenger du:
150 g smør
200 g melkesjokolade - for baking
135 g brunt sukker
150 g sukker
1/2 ts salt
3 små egg
100 g hvetemel
ev. 135 g valnøtter eller andre nøtter
Smelt sjokolade og smør sammen over vannbad til du får en glatt røre. Rør inn sukker, brunt sukker og salt og tilsett ett og ett egg, rør godt mellom hver av dem. Sikt i hvetemelet og vend det inn med en slikkepott til du får en jevn og klumpfri røre. Til slutt vender du inn nøtter, dersom du vil bruke det.
Hell røra over i en bakapapirkled form og stek den på 180 grader i ca 25 minutter.
La kaken avkjøles en del i formen før du tar den ut og skjærer opp i serveringsstykker - server gjerne med vaniljeis :)
150 g smør
200 g melkesjokolade - for baking
135 g brunt sukker
150 g sukker
1/2 ts salt
3 små egg
100 g hvetemel
ev. 135 g valnøtter eller andre nøtter
Smelt sjokolade og smør sammen over vannbad til du får en glatt røre. Rør inn sukker, brunt sukker og salt og tilsett ett og ett egg, rør godt mellom hver av dem. Sikt i hvetemelet og vend det inn med en slikkepott til du får en jevn og klumpfri røre. Til slutt vender du inn nøtter, dersom du vil bruke det.
Hell røra over i en bakapapirkled form og stek den på 180 grader i ca 25 minutter.
La kaken avkjøles en del i formen før du tar den ut og skjærer opp i serveringsstykker - server gjerne med vaniljeis :)
Den ser kanskje ut som en vanlig sjokoladekake, men inni er den utrolig saftig og litt seig - perfekt!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar