søndag 3. april 2011

Pølsewok med paprika, stangselleri, gulrot og løk

Rask og enkel hverdagsmat som de fleste vil like. I en wok bare tar du det du har, en flott måte å rydde opp i grønnsaksskuffen!



Til to personer brukte vi:
ca 300 g røkt kjøttpølse av kylling og kalkun
1/2 rød paprika
2 stilker stangselleri
1 stor gulrot
2 små kepaløk
ev. 1 pose valgfri woksaus

2 dl ukokt ris

Kok risen etter anvisningen på pakken.

Splitt pølsene på lengs og skjær dem i skiver på skrå. Stek dem gyldne i en wok eller en dyp stekepanne mens du kutter grønnsakene. Del paprika og gulrøtter i strimler, løk i båter og stangselleri i skrå skiver. Ha grønnsakene over i woken og rørestek alt i 3-4 minutter. Hell over en pose woksaus, kok opp og la det koke i ett minutt.



Server woken med nykokt ris - enklere blir det ikke :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar