lørdag 23. april 2011

Kylling-parmesan pasta

Det er påske og det skjer noe over alt hele tiden, så bloggen har blitt litt nedprioritert. Men, det betyr ikke at jeg ikke har brukt litt tid på kjøkkenet, så jeg har mye godt å friste med fremover.


Prøv for eksempel denne superenkle pastaretten som du raskt slenger i sammen :)

Til to personer trenger du:

2 stk kyllingfileter
1/2 boks cherrytomater
1 liten løk
salt og pepper
60 g revet parmesan

pasta til to personer, f.eks. spaghetti


Begynn med å koke pastaen etter anvisningen på pakken.
Skjær opp kyllingfiletene i små terninger og brun dem i panna. Tilsett løk i båter og halve cherrytomater. La alt steke på svak varme til løken blir myk og gyllen. Smak til med salt og pepper.

Hell kokevannet av pastaen og bland den inn i kyllingen. Bland inn parmesan og server med enda litt mer parmesan på toppen.



Det er også veldig godt om du blander inn en neve ruccola rett før servering :)

1 kommentar:

  1. Gratulerer med å komme inn på VG! Ser ut som det er mye godt her, så her skal jeg følge med fremover :)

    Klem, Cecilie

    SvarSlett