mandag 30. mai 2011

Tandoorikjøttboller servert på naanbrød

Prøv en ny smaksvariant på kjøttbollene, for eksempel denne med tandoorikrydder for en indisk vri :)

Til to personer brukte jeg:
300 g kjøttdeig
1 ts tandoorikrydder
3 ss vann
1/4 chili, finhakket
1/2 fedd hvitløk, revet
1/2 liten kepaløk, finhakket
salt etter smak


ruccola
koriander
tomat
agurk
mais

rømme/raita


Lag naanbrød, for eksempel etter denne oppskriften.

Ha alle ingrediensene til kjøttbollene over i en bolle og kna alt godt sammen med hendene.
Trill til kjøttboller med fuktede hender, jeg fikk 16 stykker.Stek kjøttbollene i smør til de er gyldne på alle sider og gjennomstekte.


Server kjøttbollene med salat på varme naanbrød med rømme eller raita ved siden av - god middag :)

2 kommentarer:

  1. Heihei :) Så gøy å møte på flere matbloggere fra området. Jeg bor like ved dokka :)
    Dette ser utrolig nydelig ut:)

    Klem fra swimzy, fra bloggen:
    http://swimzys-matblogg.blogspot.com/

    SvarSlett