onsdag 4. mai 2011

Indisk kyllingcurry

Rask og smaksrik hverdagsmat for to!




2 kyllingfileter
1 løk
1 fedd hvitløk
1 toppet ss karripulver
3 dl matfløte (eller kokosmelk for en magrere variant)
1 ts malt kanel
2 laurbærblader
2 ss tomatpuré
salt

Kutt opp kyllingen i små terninger og løken i tynne båter. Brun kyllingen i litt smør i en kjele og ha i løk og finhakka hvitløk. Dryss over karripulver og kanel og sviss alt sammen i et par minutter til du kjenner en sterk og god karrilukt. Hell på fløte/kokosmelk og la det hele koke opp. Tilsett tomatpuré og laurbærbladene, rør godt sammen og la alt stå å trekke på svak varme under lokk i ti minutter.


Server gjerne med villris og en grønn salat :-)

3 kommentarer:

  1. Dette så utrooolig godt ut! Du er kjempe flink :)

    SvarSlett
  2. Denne prøvde vi, og heile familien likte den kjempegodt! (tilogmed ungane som egentlig ikkje lika løk.. hehe ).. skal definitivt lagast igjen! :o)

    SvarSlett