Rask og smaksrik hverdagsmat for to!
2 kyllingfileter
1 løk
1 fedd hvitløk
1 toppet ss karripulver
3 dl matfløte (eller kokosmelk for en magrere variant)
1 ts malt kanel
2 laurbærblader
2 ss tomatpuré
salt
Kutt opp kyllingen i små terninger og løken i tynne båter. Brun kyllingen i litt smør i en kjele og ha i løk og finhakka hvitløk. Dryss over karripulver og kanel og sviss alt sammen i et par minutter til du kjenner en sterk og god karrilukt. Hell på fløte/kokosmelk og la det hele koke opp. Tilsett tomatpuré og laurbærbladene, rør godt sammen og la alt stå å trekke på svak varme under lokk i ti minutter.
Server gjerne med villris og en grønn salat :-)
Dette så utrooolig godt ut! Du er kjempe flink :)
SvarSlettTusen takk for det :-)
SvarSlettDenne prøvde vi, og heile familien likte den kjempegodt! (tilogmed ungane som egentlig ikkje lika løk.. hehe ).. skal definitivt lagast igjen! :o)
SvarSlett