I dag haddde vi noe veldig lettvindt, sundt og godt til middag. Og det kostet oss ikke all verden heller.
Vi har blitt blitt noen trofaste kjøpere av Kiwis Go'helg produkter, de er både billige og det meste er overraskende godt. Det eneste vi ikke kjøper er laksefilétene, da de er billigere på Rema (39,90,- for 4 stk.).
Så til to personer trenger du:
to kyllingfiléter
salt og pepper
Santa Maria Chili & Lime krydder
smør eller olje til steking
ca 110 g spaghetti (ukokt)
en pose Bretagne kyllingsaus fra Toro
6 - 8 dusker brokkoli
Og fremgangsmåten er utrolig enkel:
Sett på en kjele med vann til spaghettien. Vi skulle egentlig bruke poteter isteden, men siden vi hadde igjen spaghettirester fra gårsdagens middag brukte vi det så vi slipper å kaste noe.
Krydre kyllingen med salt, pepper og Chili & Lime (kan selvfølgelig sløyfes eller bruke et annet krydder).
Varm opp litt olje eller smør i en stekepanne og stek kyllingfilétene på sterk varme på begge sider til de er gyllenbrune. Deretter skrur du ned varmen og lar de bli helt gjennomstekt, dette kan ta litt tid.
Kok opp litt vann i en kjele til brokoli. Tilsett litt salt i vannet og kok brokkoliene i noen få minutter, pass på så de ikke blir overkokt, det er ikke godt!
Lag kyllingsausen etter anvisningen på posen og servér alt sammen.
Vi har blitt blitt noen trofaste kjøpere av Kiwis Go'helg produkter, de er både billige og det meste er overraskende godt. Det eneste vi ikke kjøper er laksefilétene, da de er billigere på Rema (39,90,- for 4 stk.).
Så til to personer trenger du:
to kyllingfiléter
salt og pepper
Santa Maria Chili & Lime krydder
smør eller olje til steking
ca 110 g spaghetti (ukokt)
en pose Bretagne kyllingsaus fra Toro
6 - 8 dusker brokkoli
Og fremgangsmåten er utrolig enkel:
Sett på en kjele med vann til spaghettien. Vi skulle egentlig bruke poteter isteden, men siden vi hadde igjen spaghettirester fra gårsdagens middag brukte vi det så vi slipper å kaste noe.
Krydre kyllingen med salt, pepper og Chili & Lime (kan selvfølgelig sløyfes eller bruke et annet krydder).
Varm opp litt olje eller smør i en stekepanne og stek kyllingfilétene på sterk varme på begge sider til de er gyllenbrune. Deretter skrur du ned varmen og lar de bli helt gjennomstekt, dette kan ta litt tid.
Kok opp litt vann i en kjele til brokoli. Tilsett litt salt i vannet og kok brokkoliene i noen få minutter, pass på så de ikke blir overkokt, det er ikke godt!
Lag kyllingsausen etter anvisningen på posen og servér alt sammen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar