fredag 17. september 2010

Chilimarinert svinefilét med ratatouille

Siden hverdagen er veldig hektisk for oss begge er vi avhengige av at middagen er lettvinn og blir raskt ferdig, samtidig som det skal være sundt. Denne gangen har vi brukt nok et Go'helg produkt fra Kiwi, men man kan såklart også bruke naturell svinefilét som man eventuelt kan marinere selv.

Dette trenger du:
2 biter svinetfilét á 120 g

Ratatouille:
to paprika (gjerne i flere farger)
ca en halv squash
to små gule løk
én boks hakkede tomater
2 ss sukker
1/2 ts tørka chiliflak
salt og pepper
2 ts timian
litt olje til steking

Begynn med å kutte opp paprika, squash og løk i biter på ca 2,5 cm.
Varm opp en panne med litt olge og fres grønnsakene til de blir litt mye. Hell over en boks med hakkede tomater og kok opp.
Tilsett så litt sukker (kan sløyfes, men jeg tilsetter alltid litt sukker i tomatretter, dette runder av smaken litt), timian og chiliflak og smak deretter til med salt og pepper. Blir ratatouillen veldig tykk kan du tilsette litt vann, eller gjerne litt buljong for mer smak.


Kok opp og la det småputre på lav varme i 10 - 15 minutter under lokk mens du steker svinefilétene.



Vel bekomme !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar