Chili con carne er skikkelig amerikansk mat, og betyr chili med kjøtt.
Til 2 personer trenger du:
400 g kjøttdeig
1 stor løk, finhakket
1 rød paprika i biter
1/2 kinesisk hvitløk, revet
1/2 rød chili, finhakket
litt olje til steking
1 boks hakkede tomater
1 boks chilibønner
1 klype tørka chiliflak
litt salt og pepper
Gjør slik:
Stek kjøttdeigen godt sammen med løk, chili og hvitløk.
Tilsett boksene med hakkede tomater og chilibønner og ha i paprikaen.
Kok opp under lokk og la det stå i ca 5 minutter.
Til 2 personer trenger du:
400 g kjøttdeig
1 stor løk, finhakket
1 rød paprika i biter
1/2 kinesisk hvitløk, revet
1/2 rød chili, finhakket
litt olje til steking
1 boks hakkede tomater
1 boks chilibønner
1 klype tørka chiliflak
litt salt og pepper
Gjør slik:
Stek kjøttdeigen godt sammen med løk, chili og hvitløk.
Tilsett boksene med hakkede tomater og chilibønner og ha i paprikaen.
Kok opp under lokk og la det stå i ca 5 minutter.
Smak til med krydderet og la det koke noen minutter til.
Servér gjerne med litt rømme på toppen og nachochips ved siden av.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar