Innimellom alle middagsrettene må det være noe søtt også.
En kollega hadde bursdag her om dagen og sa til alle sammen at hun forventa kake, så da måtte hun jo også få det. Hun er glad i sjokolade så da laget jeg store sjokoladecupcakes med sjokoladebiter og krem oppå med sjokolade i.
Til 15 store cupcakes trenger du:
200 g mykt smør
3 dl sukker
4 egg
5 dl hvetemel
2 ts bakepulver
3 ts vaniljesukker
1 pk Freia sjokolademoussé med melkesjokoladebiter
3 dl fløte
Slik gjør du det:
Sett stekeovnen på 200 grader, over - og undervarme.
Pisk sammen smør og sukker til det blir hvitt, tilsett ett og ett egg og rør godt sammen.
Bland melet med bakepulver og vaniljesukker og bland det godt inn i røra.
Tilsett pakken med sjokolademoussé og fløten, rør til du får en jevn og fin røre.
Fyll røren opp i store cupcakesformer, 2/3 fulle.
Stek dem i ca 15 minutter, sjekk at de er gjennomstekt med en bakepinne eller lignende.
Legg dem over på en rist og la de bli helt kalde
Pisk sammen:300 g mykt smør
300 g melis
150 g smeltet melkesjokolade
Fyll kremen i en sprøytepose med en stjerneformet tyll
og sprits krem oppå de kalde cupcakesene.
Jeg pyntet dem med hvitt perlesukker som jeg puttet i en pose sammen med
noen dråper rød konditorfarge. Rist dette godt sammen og du får et fint, rosa sukker.
Disse ble tatt veldig godt imot på jobben!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar