fredag 24. september 2010

Hjemmelagede kjøttboller

Det å lage sine egne kjøttboller er så mye enklere og raskere enn man tror,
også smaker det jo utrolig mye bedre enn de kjøpte !

Til 4 personer trenger du:

400 g kjøttdeig
0,5 dl vann
salt og pepper (ca 1 ts av hver)
1 ts tørka chiliflak
1 liten løk, finhakket
1/2 kinesisk hvitløk, revet
2 ts kebabkrydder (kan sløyfes)

1 glass pastasaus á 500g
ca 550 g spaghetti


Bland alt godt sammen, dette gjør du aller best med hendene !

Rull alt til små boller i hendene og stek de på middels varme i en stekepanne til de er gyldne.
Hell så av stekefettet og ha i et glass pastasaus - oppskrift på hjemmelaget pastasaus kommer senere!
La det koke opp før du skrur varmen ned på det lavetste og setter på lokk i noen minutter.

Serveres med nykokt spaghetti - vel bekomme !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar