torsdag 16. desember 2010

Kjøttdeig av svin med bacon og bernaisesaus

Jobber veldig mye om dagen så da blir det liten tid til middag hjemme, og hvis jeg i det hele tatt rekker å lage noe blir det veldig enkelt - som for eksempel dette:



Til to personer finner du frem:

300 g kjøttdeig av svin
1 pk bacon
1/4 purre
1 tomat
1 liten løk
salt og pepper

2,5 dl ris, ukokt
1 pose bernaisesaus, ev. annen saus



Kok risen etter anvisningen på pakken.

Stek kjøttdeig og bacon hver for seg og bland det sammen. Kutt purre, løk og tomat og bland det godt inn i kjøttdeigen og baconet. Smak til med salt og pepper og la det stå på svak varme i noen minutter.
Imens lager du sausen etter anvisningen på pakken.



Legg opp på tallerkener og server :-)

1 kommentar:

  1. Åhh dette er såå godt. Pleier også ofta lage denne:)

    SvarSlett