lørdag 1. februar 2014

Svinekoteletter i kremet sennepsaus




Til to personer brukte jeg:

smør eller olje til steking
2 svinekoteletter
salt og pepper

10 -12 små sjampinjonger, delt i to
1 løk, i tynne ringer

Kremet sennepsaus:
2 dl kylling- eller grønnsakskraft
2 ss grov sennep
1,5 dl fløte
salt og pepper
1 ss hakket timian
1 ts honning

Varm opp en panne med litt smør eller olje. Brun løk og sopp godt og legg det til side.
Krydre kotelettene godt på begge sider med salt og pepper og brun dem godt i den samme pannen. Ta disse til sides også og hell kraften over i pannen slik at den deglaseres. Rør inn sennep, timian og fløte og kok sausen i et par minutter. Smak den til med salt, pepper og litt honning.
Legg kotelettene tilbake i sausen og la de trekke til de er gjennomstekt. Ha også over den stekte soppen og løken helt til slutt.


Server med kokte poteter - vel bekomme!

2 kommentarer:

  1. Denne prøvde vi i dag! Kjempe god var den! Takk for oppskriften :)

    SvarSlett