lørdag 8. februar 2014

Hjemmelaget peanøttsmør



Til et glass, som på bildet, trenger du:

300 g usaltede peanøtter
2 ss nøytral olje
2 ts flytende honning
salt

Ha nøttene over i en foodprocessor og kjør dem til en glatt, litt flytende purè. Dette vil ta noen minutter.
Tilsett deretter olje og honning, kjør tdet sammen til du har den konsistensen du ønsker og smak deretter til med litt salt. Rør også inn hakkede peanøtter dersom du vil ha et grovt peanøttsmør.

Ha peanøttsmøret over på et tett glass. Oppbevar i romtemperatur dersom du vil ha den konsistensen det har nå, eller i kjøleskap dersom du vil ha det tykkere.

Peanøttsmør er kjempegodt på brødskiva, rørt inn i vaniljeis, i milkshake og mye mer. Prøv deg frem.
Vel bekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar