søndag 16. februar 2014

Frokostpizza med egg og bacon



For en pizza stor nok til to-tre personer trenger du:


1 porsjon pizzadeig
ca 80 g revet ost
3 egg
4 skiver bacon, i biter - stekt
salt og pepper
friske urter eller vårløk

Forvarm stekeovnen til maks temperatur og sett inn en pizzastein dersom du har det.




Lag deigen etter oppskriften, la den heve og kjevle den deretter ut til en tynn, rund leiv som du legger på bakepapir. Bre over osten, knekk eggene over og dryss på bacon til slutt. Kvern over litt salt og pepper og legg pizzaen over på den varme pizzasteinen eller et vanlig stekebrett. Etter et par minutter vil bunnen være stekt nok til at du kan dra bort bakapapiret slik at pizzaen ligger rett på steinen. Stek pizzaen  i 7-8 minutter til eggene er ser ferdige ut.
Dryss over litt friske urter, gjerne gressløk dersom du har, og litt vårløk.

Kutt opp i biter og server umiddelbart - vel bekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar