Til to små porsjonstortillas, eller én stor, trenger du:
5 egg
5 ss vann
salt og pepper
6 kokte amandinepoteter, i skiver
1 stor sjampinjong, i skiver
1/2 kepaløk, i skiver
smør til steking
støpejernspanne til steking. Ev. en ildfast form på samme størrelse.
Sett stekeonen på 200 grader.
Kutt opp sopp og fres den i litt smør til den er gyllen. Tilsett løk og potet i skiver.
Pisk sammen eggene med vann og smak godt til med salt og pepper. Hell eggeblandingen over grønnsakene i pana og skru ned varmen på plata. La tortillaen stee i norne minutter til den får en gyllen steeskorpe før du setter panna inn i stekeovnen og lat omeletten stå i ca 5 minutter til den får ''satt seg''. Dersom du ikke har en panne som tåler å stå i steeovnen kan du smøre en ildfast form med smør eller kle den med bakepapir og steke i den helt fra starten av - da trenger den ca 15 minutter i ovnen.
Server spansk tortilla med salat ved siden av og nyt :-)
5 egg
5 ss vann
salt og pepper
6 kokte amandinepoteter, i skiver
1 stor sjampinjong, i skiver
1/2 kepaløk, i skiver
smør til steking
støpejernspanne til steking. Ev. en ildfast form på samme størrelse.
Sett stekeonen på 200 grader.
Kutt opp sopp og fres den i litt smør til den er gyllen. Tilsett løk og potet i skiver.
Pisk sammen eggene med vann og smak godt til med salt og pepper. Hell eggeblandingen over grønnsakene i pana og skru ned varmen på plata. La tortillaen stee i norne minutter til den får en gyllen steeskorpe før du setter panna inn i stekeovnen og lat omeletten stå i ca 5 minutter til den får ''satt seg''. Dersom du ikke har en panne som tåler å stå i steeovnen kan du smøre en ildfast form med smør eller kle den med bakepapir og steke i den helt fra starten av - da trenger den ca 15 minutter i ovnen.
Server spansk tortilla med salat ved siden av og nyt :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar