Det er lørdag og tid for kosemat! Denne pizzaen er nydelig med få, men veldig gode, smaker. Du trenger ikke kutte opp noe av fyllet - enklere blir det ikke!
Til to porsjonspizzaer brukte jeg:
denne deigoppskriften
Tomatsaus:
1/2 boks hakkede tomater med chili
finhakket persille, basilikum og oregano
salt og pepper
200 g hvitost, revet
1/2 pakke ruccola
30-40 g revet eller høvlet parmesan
10-12 skiver parmaskinke
god olivenolje
maldonsalt
Sett stekeovnen på 250 grader og forvarm en pizzastein eller bruk en pizzaovn.
Når deigen er ferdig deler du den i to og kjevler ut to runde pizzabunner, eller lager en langpannepizza med tynn bunn.
Kok opp alle ingrediensene til tomatsausen og smak godt til med salt og pepper. Kjør sausen glatt med en stavmikser og fordel saus ut over pizzabunnen. Fordel deretter utover revet hvitost og stek pizzaen i 8-10 minutter til osten er gyllen og bunnen sprø.
Til to porsjonspizzaer brukte jeg:
denne deigoppskriften
Tomatsaus:
1/2 boks hakkede tomater med chili
finhakket persille, basilikum og oregano
salt og pepper
200 g hvitost, revet
1/2 pakke ruccola
30-40 g revet eller høvlet parmesan
10-12 skiver parmaskinke
god olivenolje
maldonsalt
Sett stekeovnen på 250 grader og forvarm en pizzastein eller bruk en pizzaovn.
Når deigen er ferdig deler du den i to og kjevler ut to runde pizzabunner, eller lager en langpannepizza med tynn bunn.
Kok opp alle ingrediensene til tomatsausen og smak godt til med salt og pepper. Kjør sausen glatt med en stavmikser og fordel saus ut over pizzabunnen. Fordel deretter utover revet hvitost og stek pizzaen i 8-10 minutter til osten er gyllen og bunnen sprø.
Fordel ruccola, parmaskinke og parmesan over pizzaen - ringle over litt god olivenolje og strø over maldonsalt.
Vel bekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar