onsdag 26. mars 2014

Meksikanske kjøttkaker med squash



Til fire personer trenger du:

500 g kjøttdeig av svin
300 g revet squash
1 løk, finhakket
1 fedd hvitløk, finhakket
1 egg
salt og pepper
1 ts spisskummen
1 ts paprikapulver
1/2 ts chilipulver

3 modne avocado
1 sjalottløk
1 tomat
1 fedd hvitløk
1/2 rød chili
limesaft
salt

blandet salat og ris til fire personer

Kok ris etter anvisningen på pakken.
Ha alle ingrediensene til kjøttkakene i en bolle og elt alt godt sammen til en smidig og jevn deig. Varm opp en stekepanne med litt nøytral olje, form kjøttblandingen til kaker og stek dem gyldne på begge sider til de er gjennomstekt. La dem hvile mens du lager en enkel guacamole.

Grovkutt avocado, tomat, løk, chili og ingefær og ha det over i en foodprocessor. Kjør alt raskt sammen og smak deretter til med salt og limesaft.

Server kjøttkakene sammen med guacamole, salat og ris - vel bekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar