onsdag 7. desember 2011

Grønn ertesuppe på 1-2-3

Enklere enn dette kan det umulig bli! Suppen var ferdig på 7-8 minutter og er veldig billig i tillegg til at den er veldig lett og god. Test den ut til middag eller lunsj i dag. 


Til 2 personer brukte jeg:

300 g frosne selskapserter
1 terning grønnsaksbuljong
3 dl vann
1 ss sitronsaft
salt og nykvernet pepper
litt créme fraîche

Ha ertene i en kjele sammen med vann, sitronsaft og buljong og la det hele koke opp og småputre i fem  minutter. Tilsett 1 ss crème fraîche og kjør suppen glatt med stavmikser eller i en blender.
Gi suppen et nytt oppkok og jevn den eventuelt med maizenajevning dersom du vil ha den tykkere. Smak til med salt og pepper.


Øs opp i store suppeboller og tilsett litt créme fraîche - vel bekomme!

1 kommentar:

  1. Enklere (men minst like godt) er å kjøre tinede selskaperter med væske (selv bruker jeg melk for smak og for en frisk,mintgrønn farge på suppen og en halv kyllingbuljong) til en passe fyldig suppe i en blender for så å gi det ett raskt oppkok etterpå og smake til med sitron og pepper:)

    Til middag legger jeg ett stort stykke kokt torsk i midten og serverer grove rundstykker med baconost v siden. Skikkelig herremåltid :)

    SvarSlett