mandag 7. februar 2011

Amerikansk pastasalat

Salat er godt til både middag og lunsj, her har jeg prøvd ut en ny variant med en liten amerikansk/tex-mex vri. Det ble kjempegodt og anbefales virkelig.

Til to store og mettende porsjoner trenger du:

300 g kjøttdeig eller karbonadedeig
3 ss salsasaus/BBQ-saus
ca 150 g pasta, f.eks. penne
litt god olivenolje
1/2 boks cherrytomater
1 stilk stangselleri
1/2 pakke sukkererter
8 blader crispiesalat


Brun kjøttdeigen godt i en panne og rør inn salsasaus. La det stå å putre på svak varme mens du gjør unna resten. Kok pastaen 'al dente' etter anvisningen på pakken, hell av vannet og ringle over litt olje.
Riv opp salaten i biter, del opp cherrytomater, sukkererter og stangselleri og anrett på to tallerkener. Legg over pasta og topp med salsa-kjøttdeigen.

2 kommentarer: