fredag 8. november 2013

Tomatisert kyllinggryte med kikerter og grønnkål





Til to personer trenger du:


2 store kyllingfileter
1 løk, i halvskiver
1 boks kikerter
1 boks hakkede tomater
1,5 dl vann
5 blader grønnkål, ca 100 g
1 ts tabasco
salt og pepper

2 dl ris, ukokt


Kok risen etter anvisningen på pakken.

Varm opp en gryte eller panne med høye kanter på middels-sterk varme med litt nøytral olje. Kutt hver kyllingfilet i 4-5 biter og stek disse til de er gyldne på begge sider. tilsett løken og stek videre til den har blitt blank.Ha over kikerter, tomater, vann og tabasco. Skru ned varmen og sett på lokk. La gryten koke i ca 20 minutter.

Fjern stilken på grønnkålen og kutt den grovt opp. Vend kålen inn i gryta og la den koke videre i fem minutter. Smak til med salt og pepper og server over ris - vel bekomme!

3 kommentarer:

  1. Denne så jo kjempe enkel og god ut:) Du har mange flotte oppskrifter her !!!!!!
    mvh Hildegunn

    SvarSlett