tirsdag 22. januar 2013

Kylling- og grønnsakssuppe med curry og kokosmelk



Til 3 personer brukte jeg:

2 store kyllingfileter, i strimler
1 løk, i halve skiver
1 fedd hvitløk, revet
2 ts rød currypaste
1/2 squash, i biter
1 boks hakket tomat
1 boks kokosmelk (3dl)
3 dl kyllingkraft
salt og pepper

Varm opp en stor kjele med litt olje og brun kyllingen, gjerne i to omganger. Tilsett hvitløk, løk og currypaste og fres det hele i 2-3 minutter til løken begynner å falle sammen. Tilsett squash og hakket tomat og la det hele koke i et par minutter. Tilsett kokosmelk og kyllingkraft. Rød alt godt sammen og kok opp. Skru ned varmen og la suppen småkoke i ti minutter. Smak til med salt og pepper.

Øs suppen opp i varme suppeboller og server med godt brød - vel bekomme!

1 kommentar:

  1. Denne smaker helt himmelsk. Vi liker ikke kokosmelk, så vi har byttet den ut med fløte. Tusen takk for oppskrift

    SvarSlett