lørdag 7. juni 2014

Biffsalat med syltet rødløk og blåmuggost



Til to lunsjporsjoner trenger du:

350 g biffkjøtt - f.eks. entrecote
salt og pepper

1 pose baby leaf mix
2 ss ristede sesamfrø
god olivenolje
salt og pepper
1 rødløk, syltet - oppskrift HER
2 stilker vårløk, snittet
1 pk Castello Creamy Blue, romtemperert - i biter


Krydre biffene godt med salt og pepper. Varm opp en stekepanne med nøytral olje og stek i to minutter på hver side. Legg biffene til side og la de hvile i fem minutter før du skjærer dem opp i tynne skiver.



Vend salatmiksen med god olivenolje, sesamfrø, salt og pepper og fordel utover et serveringsfat. Topp med syltet rødløk, blåmuggost, biffskiver og vårløk.

Serveres med godt brød og et glass rødvin - vel bekomme!

1 kommentar:

  1. Dette ser digg ut! Selv for en som ikke har kjøtt som favorittingrediens :)

    SvarSlett