mandag 9. desember 2013

Picadillo med grønne oliven



Til 4 personer brukte jeg:

nøytral olje til steking
500 g kjøttdeig
1 fedd hvitløk
1 løk
1 rød paprika
1 tomat
1 boks hakkede tomater
1 glass grønne oliven, uten stein
1 lauvbærblad
1/2 ts spisskummen
salt og pepper

ris til fire persjoner


Kok ris etter anvisningen på pakken.

Varm opp en dyp stekepanne med litt nøytral olje og brun kjøttdeigen. Tilsett finhakket hvitløk og løk og stek videre til løken blir blank. Tilsett et lauvbærblad og spisskummen og rør alt godt sammen. Ha i hakket paprika, tomat og en boks hakkede tomater. Vend alt godt sammen, la det koke opp og la det småputre i fem minutter på middels varme. Helt til slutt vender du inn oliven og lar de bli varme. Smak til med pepper og salt (husk at oliven er ganske salt fra før).

Jeg serverte med en enkel salat av kinakål, rødløk og agurk - vel bekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar