mandag 11. juni 2012

Smørbrød med varmrøkt laks, eplesalat og agurkjulienne



Til 1 smørbrød finner du frem:

1 skive grovt brød - jeg brukte lavkarbobrød
en liten håndfull ass. salat
100 g varmrøkt pepperlaks
1/4 agurk, kuttet i julienne
sitronsaft
god olivenolje
Maldonsalt og pepper
finhakket persille eller dill

Eplesalat:
1 eple, i strimler
1 ss mager kesam
1/4 ts sukker
Maldonsalt og pepper
sitronsaft
finhakket persille eller dill

Fordel salaten ut over en skive grovbrød. Bland sammen eplestrimler med kesam og smak til med salt, pepper, sukker og sitronsaft og vend inn hakkede urter. Ha eplesalaten over på brødskiven, flak over laksen og topp det hele med agurkjulienne som du vender i sitronsaft, olivenolje, salt og pepper.
Avslutt med et dryss av friske urter og nyt - vel bekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar