Til to personer brukte jeg:
200 g bacon, terninger
1 kepaløk, finhakket
1 fedd hvitløk, finhakket
200 g sjampinjonger, i tynne skiver
en håndfull persille- og basilikumblader, finhakket
salt og pepper
2 dl fløte
200 g Penne pasta
Kok pasta al dente etter anvisningen på pakken.
Varm opp en stekepanne og fres sammen bacon, sjampinjong, løk og hvitløk til baconet blir sprøtt og grønnsakene møre. Hell deretter på fløten og la det hele koke opp. Smak til med salt og pepper og sru ned varmen. La sausen småputre til det tykner. Rett før servering vender du inn hakkede urter.
Vel bekomme!
Får vann i munnen bare av å lese dette! Må gå å lage mat nå.
SvarSlettHei!
SvarSlettFant bloggen din i dag siden du var på forsiden på side2blogg :) Nå har jeg sett gjennom alle oppskrifter her på bloggen og det er utrolig mye god mat jeg har fått inspirasjon til å lage den neste tiden. Good job! Har et spørsmål som kanskje er dumt.. Men... Jeg har lyst til å prøve å lage noen av kjeksene du har oppskrifter på. Er det sånn at man må oppbevare de i bokser, eller kan man oppbevare de i sånne krukker med lokk? Sånn at de pynter opp litt ekstra på benken? :)
Hei - og takk for ros!
SlettKjeksene kan du helt fint oppbevare i krukker. Jeg gjør det ofte, for som du skriver, så pynter det fint opp på kjøkkenbenken :-)
- Kristin