Det kan ikke bli bedre når en kjempegod lasagne kan komme i suppeformat - nam nam. Definitivt vel verdt å prøve ut.
Til 2-3 personer brukte jeg:
300 g karbonadedeig
1 kepaløk, finhakket
1 rød paprika, finhakket
1 gulrot, finhakket
2 tomater, flådd og hakket
1 boks, 3 dl, hakkede tomater
2 ss tomatpuré
1 ts shriracha chilisaus
5 dl kyllingkraft
1 ts sukker
salt og pepper
120 g Tortiglioni pasta
1 dl kremfløte
en liten håndfull friske basilikumblader, hakket
100 g fersk mozarella, revet opp
Varm opp litt olje i en kjele og brun karbonadedeigen, tilsett deretter alle grønnsakene og la de frese sammen med kjøttet i et par minutter. Tilsett tomater på boks, tomatpuré og chilisaus og rør godt sammen. Ha i kyllingkraften og la det hele koke opp. Skru ned varmen og la suppen småkoke i 10 minutter uten lokk. smak deretter til suppen med salt og pepper og tilsett litt sukker får å fjerne den bitre smaken fra tomatene. Ha i pastaen og kok med lokk til den er al dente. Mot slutten av koketiden rører du inn fløten og rett før servering vender du inn frisk basilikum.
Øs suppen opp i varme tallerkener og avslutt med opprevet fersk mozarella. Server suppen sammen med godt brød og nyt - vel bekomme!
...og suppe som er såååå godt!
SvarSlettKreativ rett! Ser kjempegodt ut! Dette skal jeg prøve en dag i løpet av uka. Bare en vegetarversjon, og med litt mindre løk siden jeg er litt kresen :P Hehe.
SvarSlettTakk for det - anbefaler virkelig å prøve denne :-)
SlettSiden du skal lage vegetarversjon vil jeg foreslå å tilsette squash i suppen.
- Kristin
Ja, enten det, eller så bruker jeg vegetar"kjøttdeig" :)
SvarSlett