søndag 26. februar 2012

Ovnsbakt egg & bacon i toast

Gi den vanlige egg&bacon-frokosten en ny vri ved å gjøre den enda enklere. Og hvem liker vel ikke alt-i-ett retter?


 Til to personer, fire toast, brukte jeg:
4 store skiver brød, jeg brukte hjemmebakt brød
4 eller 8 skiver bacon
4 store egg
Maldonsalt og nykvernet pepper

Varm opp stekeovnen til 225 grader.

Stek baconskivene lett i en panne, uten at de blir sprø. Kjevle ut brødskivene litt større og flatere og legg dem ned i et muffinsbrett. Jeg brukte et muffinsbrett med ekstra store former.
Legg deretter i en eller to skiver bacon oppi hver skive og knekk i eggene. Strø over litt salt og pepper på hvert egg og sett brettet i ovnen. Jeg stekte toastene i 12 minutter, da hadde all eggehviten stivnen, og plommen var fortsatt litt flytende inni - akkurat slik jeg liker det best.


Samle alle rundt frokostbordet og nyt en kjemegod start på dagen - vel bekomme!

3 kommentarer:

  1. Dette så godt ut! Jeg skal prøve. Enkelt også.

    Hilsen Xanita

    SvarSlett
  2. ser mer morsomt ut en digg:/

    SvarSlett