onsdag 4. januar 2012

Salat med sprøstekt spekeskinke, brie og fennikel

Raskt, sunn og enkel middag for én - eller flere..


Til én stor middagsporsjon trenger du:

50 g farfalle eller annen pasta
6 skiver spekeskinke
100 g brie, i terninger
1/2 liten fennikel, i tynne skiver
1 tomat, i båter
agurk, i biter
en håndfull ruccola
Maldonsalt
pepper
olivenolje
sitronsaft

Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Hell av kokevannet og skyll pastaen i kaldt vann.

Stek spekeskinke i en tørr stekepanne på middels-sterk varme til skivene er sprø. Ta dem ut og kutt opp i biter. Bland sammen pasta med alle grønnsakene og brie i en serveringbolle. Ringle over olivenolje og sitronsaft og smak til med salt og pepper. Ha over spekeskinken til slutt og nyt!

1 kommentar:

  1. Flott rett for de som har spekeskinke igjen etter julen :)

    SvarSlett