Til to lunsjporsoner brukte jeg:
Kjøttboller:
150 g karbonadedeig
salt og pepper
2 ss vann
Soyadressing:
1 sjalottløk, finhakket
1/2 rød chili, finhakket
3 ss finhakket fennikel
4-5 ss soyasaus
Ovnsbakte tomater:
2 små klaser dulcita-tomater
pepper
Maldonsalt
god olivenolje
1 liten hjertesalat, revet opp
en neve ruccola
3-4 blader rød lollo rosso, revet opp
1/2 rødløk, i tynne ringer
Legg tomatene i en ildfast form, ringle over god olivenolje og strø på pepper og Maldonsalt. Bak tomatene på 200 grader i 10-12 minutter.
Bland sammen karbonadedeig, salt, pepper og vann og form til 10 like store kjøttboller. Varm opp en stekepanne med litt smør og stek kjøttbollene gyldne. Tilsett finhakket sjalottløk, chili og fennikel og hell på soyasaus. La det hele koke opp, slå ned varmen og la det trekke til kjøttbollene er gjennomstekte.
Vask assortert salat og riv opp i biter og kutt rødløk i tynne skiver. Anrett salaten i to tallerkener, legg over kjøttboller og tomater og øs over soyadressingen til slutt. Vel bekomme
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar