Det er mandag og viktig med en sunn og god start på uken, så da blir det laks her i heimen!
Til to personer bruker jeg:
250 g laksefilet, skinn- og beinfri
Maldonsalt
sitronpepper
1 brokkoli
1 rød paprika
2 gulrøtter
1 keplaøk
3 dl grønnsaksbuljong
3-4 ss soyasaus
Krydre laksen med salt og sitronpepper.
Kutt opp brokkoli og mindre buketter og de resterende grønnsakene i like store biter. Ha alle grønnsakene over i en kjele og hell på buljong og soysaus. Skru på pata og legg på lokk. Så fort buljongen koker legger du laksen på toppen av det hele, legger på lokket igjen og justerer varmen til det så bidt småputrer. La grønnsakene og fisken dampes i 5-7 minutter til laksen er svakt rosa i midten.Deretter serverer du, og enklere enn dette kan det nesten ikke bli - takk til mammaen min for inspirasjon!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar